Потребителка от ТикТок използва популярната социална мрежа, за да покаже

...
Потребителка от ТикТок използва популярната социална мрежа, за да покаже
Коментари Харесай

Момиче отиде на първа среща, но остана шокирана от видяното ВИДЕО

Потребителка от ТикТок употребява известната обществена мрежа, с цел да покаже на своите почитатели какво е претърпяла в колата на момче при първата им среща. Двамата са се срещнали посредством приложение за запознанства и се уговорили да излязат на среща.

По думите на момичето всичко е вървяло повече от добре досега, когато се качила в колата му и попаднала на потресаваща панорама – цялото купе приличало на бунище.

Срещнах се с този пич за първи път, само че несъмнено мога да кажа, че втора среща няма да има, написа момичето в ТикТок и добави малко видео, с цел да илюстрира скандалната нечистотия в колата.

Маски, чорапи, кутии от цигари и останки от храна са единствено дребна част от ужаса, който я посреща, щом влиза в колата.

Но по думите ѝ най-непоносима била миризмата. Именно миризмата е била повода, която я изкарала от автомобила, след което тя избягала от срещата, написа novini.bg. Част от потребителите под обявата се питат щом по този начин наподобява колата му, по какъв начин ли ще наподобява домът му и поздравяват момичето за рационалната постъпка да избяга.
Smells as worse as it looks????
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР