Потребителите на социалните мрежи активно обсъждат видео, на което са

...
Потребителите на социалните мрежи активно обсъждат видео, на което са
Коментари Харесай

Американски пилот засне НЛО-та над Южнокитайско море

Потребителите на обществените мрежи интензивно разискват видео, на което са запечатани необикновени многочислени светлини, летящи над Южнокитайско море. 

На 53-секундно видео, снимано от боен водач над Южнокитайско море, се виждат редица неидентифицирани летящи обекти към Хонконг. Три групи по четири загадъчни светлинни формирания летят високо над облаците.

Както оповестява, видеото било снимано сутринта на 24 ноември на височина към 11 887 метра.

„ Не знам какво е това “, споделя водачът. Видеото приключва с изгубването на тайнствените светлини.

Официални заявки по този мотив няма, само че в обществените мрежи към този момент тече бурно разискване. Някои считат, че тези огньове са военни учения с присъединяване на ракети, други считат, че това са просто отблясъци в стъклото на пилотската кабина. Има и такива, които настояват, че това може да са извънземни летящи обекти.

За най-популярно пояснение на тези НЛО-та се счита пробна военна технология. Южнокитайско море е придобило голямо геополитическо значение, не на последно място заради това, че през него минава огромна част от международните морски пътища. Отчитайки, че в този регион напоследък текат разнообразни териториални разногласия, не е чудно там да участват военните.

Ето по какъв начин са изглеждали загадъчните светлини:



Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР