Потребителите могат да персонализират съдържаниетоSQUID прави новините по-лесно достъпни и

...
Потребителите могат да персонализират съдържаниетоSQUID прави новините по-лесно достъпни и
Коментари Харесай

Новинарското приложение SQUID стартира и в България

Потребителите могат да персонализират наличието

SQUID прави новините по-лесно налични и използваеми (екранна фотография: SQUID)

SQUID, п ървото персонализирано приложение за вести, ориентирано към младото потомство (или така наречен милеаниали ), към този момент е налично и във версия за България, оповестиха от представителството на шведския разработчик у нас.

SQUID прави новините елементарно налични и използваеми. Приложението предлага необятна гама от тематики, от които потребителите могат да избират, с цел да основават свои персонализирани вести, като текстът се пресъздава с изображения и фотоси.

Алгоритмите на SQUID събират, сортират и дават приоритет на вести от най-вълнуващите източници в интернет, като разрешават на потребителите да бъдат в крайник с най-важните и забавни събития. В същото време SQUID ръководи трафика от целевата група на младото потомство (милениалите) и ги води към източниците на вести.

„ Искаме да помогнем на по-младите генерации да преоткрият четенето на вести като занимателна, скъпа и ангажираща ежедневна активност ”, споделя Йохан Отелиус, изпълнителен шеф и създател на SQUID.

Приложението е създадено от Njuice AB, медийна компания със седалище в Стокхолм, Швеция. Освен в Европа SQUID е налично неотдавна и в Латинска Америка. Мениджър на SQUID за България е Георги Ангелов.

Компанията уголемява своята потребителска база с двуцифрени проценти на месец. Потребителите могат сами да избират тематиките, които ги вълнуват, да следват най-новите трендове и креативен да си взаимодействат с най-вълнуващите публикации – всичко това в едно приложение.

SQUID се употребява гратис и не изисква регистрация. Приложението поддържа повече от 100 новинарски категории и повече от 20 000 източника. Разполага с функционалности за персонализиране и подбиране на тематики, опазване на публикации и блокиране на нежелани източници на вести.

Даунлоуд: SQUID за Android, SQUID за iOS
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР