Потребители в мрежата с недоумение сочат необяснима мистификация в снимките

...
Потребители в мрежата с недоумение сочат необяснима мистификация в снимките
Коментари Харесай

Полемика в мрежата: Издъни ли се Скотланд Ярд със СНИМКИТЕ на отровителите на Скрипал? Ето какво се вижда на тях

Потребители в мрежата с неразбиране сочат необяснима мистификация в фотосите на оповестените от Скотланд ярд и Кралската прокуратура отровители на някогашния разузнавач на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Сергей Скрипал и щерка му Юлия. Бурните полемики са подбудени от фотосите в лондонския хотел на оповестените за търсене съветски жители Александър Петров и Руслан Боширов.

На първата фотография е преминаващия по коридора на хотела Петров. На втората фотография е преминаващия по същия кулоар Боширов. Те се намират в едно и също място и таймерът на камерата за видеонаблюдение демонстрира идентични дата и време. Нещо повече - времето съответствува до секунда, а те вървят поединично и по всяка възможност един след различен в коридора.



Тази мистификация е развеселила потребителите в мрежата и някои се майтапят, че фотосите освен не са доказателство за виновността на съветските жители, само че и демонстрират, че " всички ние сме в матрицата ".

Както по-рано през днешния ден разгласи английската прокуратура двама съветски жители са обвинени за покушението против някогашния чиновник на ГПУ Сергей Скрипал и щерка му Юлия в Солсбъри.
Според версията на Лондон точно тук те са били подложени на въздействието на бойното нервно-паралитично вещество " Новичок ".

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР