Потребители на социалните медии във Великобритания са публикували изображения на

...
Потребители на социалните медии във Великобритания са публикували изображения на
Коментари Харесай

В социалните мрежи: Знамената на Обединеното кралство са свалени наполовина

Потребители на обществените медии във Англия са разгласили изображения на националния байрак на Обединеното кралство, който е бил спуснат на половина в неделя (17 март), написа The Times Now .

Знамената на публични здания, като Бъкингамския замък и Народното събрание по предписание се спускат на половина в символ на печал или съпричастност.

Известно е, че сега двама членове на кралското семейство във Англия имат здравословни проблеми. Това са крал Чарлз и принцесата на Уелс Кейт Мидълтън. Знамената могат да бъдат свалени на половина по аргументи, свързани с интернационалната конюнктура. Смъртта на премиера също е съображение за сходно деяние, пишат от английската медия.

Известно е, че Кейт Мидълтън неотдавна не се е появявала обществено. Херцогинята Меган Маркъл на няколко пъти се е пробвала да се свърже с принцесата. 

Въпреки че няма удостоверение, бързо са се появили разнообразни версии за здравословното положение на Кейт Мидълтън. От английската медия акцентират, че не са съумели да ревизират дали знамената в действителност са били свалени на половина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР