Потребител във ''Фейсбук'' сподели пост в социалната мрежа, в който

...
Потребител във ''Фейсбук'' сподели пост в социалната мрежа, в който
Коментари Харесай

Пътничка на Летище София: Няма никакъв здравен контрол


Потребител във ''Фейсбук'' показа пост в обществената мрежа, в който изрича възмущението си от неналичието на всевъзможен здравен надзор и превантивни ограничения за идващите пасажери на столичната аерогара.

От обявата излиза наяве още, че термокамерата, която би трябвало да разпознава пасажерите с висока температура, ''май не работи''.

,,Днес сутринта се прибирам от Виена, от самолета слизаме към 50 индивида единствено, стигаме до паспортното гише, и пред мен мъж и жена на към 50-55 годишна възраст, мъжа не се усещаше добре, жена му потърси лекарска помощ, само че споделиха, на летището, че няма, дамата попита, къде е камерата за следене на температурата, те дадоха отговор тук е, НО МАЙ НЕ РАБОТИ, следва питане, кой я гледа и следи, те дават отговор не знаем'', написа потребителката на име Фатиме Лютова.

,,АБСОЛЮТНО НИКАКВИ МЕРКИ НЯМА, НИКОЙ НЕ НИ ПРОВЕРИ, НИКАКВИ БЛАНКИ НЕ съдебна експертиза ПОПЪЛВАХА, НЯМАШЕ НИТО ЕДНО МЕДИЦИНСКО ЛИЦЕ НА ЦЯЛОТО ЛЕТИЩЕ, А Търговско отделение БЕШЕ ПРАЗНО. Бих го приела горе долу за обикновено, тъй като е въпреки всичко България, само че е дразнещо, когато дневно има по 5 брифинга и изключителни съвещания, и да споделят на тях, умерено, обстановката е под надзор, всичко належащо сме създали и действаме като всяка една европейска страна!! Действате, като в Нито една естествена държава'', не скрива възмущението си тя.

,,Около 12-15 служител на реда имаше единствено, и на всеки въпрос, има ли здравно лице на летището, техният отговор беше не знам и ти обръщат тил. Летището беше пусто, празно, нямаше хора, няма го оправданието им, доста хора, не смогваме... Ами това е България, за жалост, във Виена, непрестанно се говореше на летището за ковид и на всеки 200м имаше по 1 2 медицински лица. А в България, все едно нищо, няма, единствено брифинг и защо, откакто няма надзор на мястото, където е най-опасно'', написа в умозаключение още потребителят.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР