Потребител в Reddit разказа как часове след раждането на племенника

...
Потребител в Reddit разказа как часове след раждането на племенника
Коментари Харесай

Хванаха жена в изневяра веднага, след като роди

Потребител в Reddit описа по какъв начин часове след раждането на племенника му е решил, че дамата на брат му му е изневерила. Той попита потребителите дали е работил вярно в общността на AmIAAsshole.

Мъжът изясни, че 24-годишният му брат е мулат, тъй като е роден от бяла майка и черен татко, а 25-годишната му другарка е на половина афроамериканка, на половина азиатка.

Веднага откакто създателят на писмото видял новороденото дете със светла кожа, той споделил на брат си, че детето не е от него. Това било чуто от майката, която ядосана го изритала от стаята.

Въпреки това бащата на детето самичък признал на брат си, че самият той от дълго време е подозирал, че неговата обичана не му е вярна. Тя криела телефона си от него, а приятелите му по някакъв метод забелязали нейния профил в приложението за запознанства Tinder. Мъжът отказал да признае детето за негово, до момента в който не получи резултатите ДНК-изследване.

Родителите на създателя на обявата се съгласили с неговите изводи, само че все пак те като баби и дядовци доста се ядосали поради тези догатки, написа Блиц.

Младата майка от своя страна няколко пъти помолила колегата си да се откаже от ДНК-теста. По-късно тя признала на мъжа, че в действителност му е изневерила.

Коментаторите упрекнаха създателя на поста в неналичието на такт. Няколко консуматори означават, че той не схваща от генетиката.

" Не забравяйте за разновидностите. Аз съм албинос, роден от двама чернокожи родители. Мразя, когато хората ме питат дали са ме осиновили, или когато гледат на мен и на майка ми със подозрение в очите ”, написа един от потребителите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР