Потребител от пазарджишки регион е регистрирал близо 5000 касови бележки

...
Потребител от пазарджишки регион е регистрирал близо 5000 касови бележки
Коментари Харесай

Клиент регистрирал 5 000 касови бележки за играта на НАП

Потребител от пазарджишки район е записал близо 5000 касови бележки за играта на Националната организация по приходите. Това оповестиха от офиса на приходната организация в регионалния град. Оттам регистрират, че досега за присъединяване в лотарията от пазарджишко са регистрирани към 100 000 касови бележки за обща стойност над 1 млн. 700 х.лв., като се покачва броя на искащите да попълнят данните от касовите бонове в мобилното приложение.
До тегленето на първата седмична премия от второто издание на Лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите остават броени дни. Късметлията ще стане явен на 18 декември в утринния блок на bTV сред 8.30 и 9 часа. Той, както и идващите трима седмични спечелили, ще се радват на чисто нова игрова подпора с две безвъзмездни игри към нея. До в този момент за присъединяване във втората част на известната игра на данъчните, са регистрирани над 3 милиона фискални бонове на обща стойност 50 млн. лева.Средно всеки консуматор в Лотарията се е отчел в играта с по 145 касови бележки.
Фискалният бон с най-висока стойност е записан от консуматор от Варна, като участници от Силистра, Сливен, Пазарджик и София са записали касови бележки на стойност над 9000 лева Голямата премия в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лева 2000 лева ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, записал печеливша касова записка. Всяка седмица някой ще печели и предметна премия на стойност почти 1000 лева

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР