Потенциалът на турския пазар е огромен, затова трябва да намерим

...
Потенциалът на турския пазар е огромен, затова трябва да намерим
Коментари Харесай

Динкова: Потенциалът на турския пазар е огромен, затова трябва да намерим начин да го реализираме и да улесним достъпа на турски туристи

„ Потенциалът на турския пазар е голям, по тази причина би трябвало да намерим метод да го осъществяваме и да улесним достъпа на турски туристи у нас. Турските туристи са извънредно значими за България, а през декември отчетохме 22% растеж на турските туристи “ , сподели министърът на туризма Зарица Динкова при откриването на интернационалното туристическо ревю East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition /EMITT/ .

Министър Динкова акцентира устрема на България да се наложи на турския пазар като водеща дестинация за СПА , здравния и балнео туризма.

„ През декември организирахме обиколка за турски публицисти и инфлуенсъри, а техните писмени и видеоматериали имаха доста мощен отзив в турската общност. България и българският туристически отрасъл има какво да покажат “ , акцентира министър Динкова.

Международното ревю EMITT се организира за 27-ми път, а с изключение на от министър Динкова страната ни е показана и от Ангел Чолаков – ексклузивен и пълномощен дипломат на България в Турция, Васил Вълчев – общоприет консул в Истанбул и проф. Мариела Модева – консултант на министъра на туризма.

България се популяризира на щанд с повърхност от над 100 кв. м. , опциите за туризъм показват „ Албена “ АД, Win Travel, Замъкът „ Влюбен във вятъра “ в Равадиново, P Group и общините Кюстендил, Варна, Велико Търново, Стара Загора, Банско и Хисаря.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР