Потъналата в дън земя Ирена Милянкова се появи Позабравената манекенка не

...
Потъналата в дън земя Ирена Милянкова се появи
Позабравената манекенка не
Коментари Харесай

Бившата на Чолата изплува отникъде! Ирена Милянкова шашна всички с признание

Потъналата в дън земя Ирена Милянкова се появи

Позабравената манекенка освен лъсна в мрежата, само че изненада с това, с което се похвали. Бившата на сутеньора Росен Чолов-Чолата, на който роди четири деца, към този момент е поела в напълно друга посока.

След като и с втория си мъж, брокера Никола Чолаков, с който се ожениха преди няколко години в Гърция се раздели, като преди този момент му роди две деца.

След следващата разлъка Ирена Милянкова като че ли се изпари от общественото пространство и нямаше никаква информация по какъв начин живее и се оправя с шестте си отрочета.

Но в този момент самата Милянкова се похвали в нета, че се е дипломирала. Тя е приключила специалността „ Специална педагогика “ в Софийския университет.

37-годишната Ирена благодари топло на околните, сътрудниците си и децата си за разбирането, както и за поддръжката на мъжа до нея.

„ Ако не бяхте всички вие, аз нямаше да съумея “, с тези думи Ирена Милянкова благодари за помощта на обичаните си хора.

Не излиза наяве за какво нежната Ирена Милянкова е избрала специалност, с която да оказва помощ на деца със специфични потребности. Мнозина допускат, че решението й е поради ужаса, който е претърпяла от съжителството си с бандюгата Чолата.

Източник: Хотарена, Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР