Пострадалата служителка на жандармерията Гергана Зашева, която беше уцелена от

...
Пострадалата служителка на жандармерията Гергана Зашева, която беше уцелена от
Коментари Харесай

Уцелената от бомбичка полицайка: Случката не ме пречупи, чувствам се добре

Пострадалата служителка на жандармерията Гергана Зашева, която беше уцелена от бомбичка, хвърлена от почитател по време на мача ЦСКА - Левски предходната сряда, проговори. Тя изясни пред " Хоризонт ", че към този момент е по-добре, възвръща се и случаят не е съумял да я пречупи. Зашева, която претърпя тежка интервенция на окото, благодари на сътрудниците и околните си, които от самото начало са били до нея, и добави, че е подготвена още веднъж да охранява сходни мероприятия: 

" Възстановявам се. Аз съм получила задоволително поддръжка от околните си, от сътрудниците си. Благодарение на тях се усещам добре и се възвръщам бързо. Имам поддръжка от безусловно всички. Това е част от работата ни. Ние охраняваме всевъзможни мероприятия. Случката не ме е пречупила. Чувствам се добре душевен. Ще се възстановя и ще продължа със служебните си отговорности и с предходния си живот. Колегите ми са неразделно до мен. Те са незаменими “, показа Зашева.

На въпрос какво би споделила на почитателите и въобще на хората, които демонстрират експанзия по стадионите, Зашева отговори: " Инцидент като този трансформира орисите на хората. В тази обстановка може да се озове всеки - дете, инцидентен жител, даже непосредствен на този, който хвърля бомбичката ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР