Постоянното събиране на утайката от кафето, само ще отвори още

...
Постоянното събиране на утайката от кафето, само ще отвори още
Коментари Харесай

Всички ползи на утайката от кафето!

Постоянното събиране на утайката от кафето, единствено ще отвори още и още доста благоприятни условия да я употребявате. И когато видите какъв брой е ефикасна за всяка една нейна изгода, няма да спрете да го вършиме!



Като натурален репелент

Тъй като комарите са чувствителни към избрани миризми, в случай че дълъг перод събирате утайката от кафето и я изсушавате, лятото можете да употребявате изсушеното като репелент, като в нея сложите дафинови листа и запалите сместа. 

Изцяло е безвредно за хората, а с изключение на комарите, гони и мухите.

Тор за цветя

Тъй като утайката от кафето е богата на азот, калий, фосфор и други потребни субстанции, които са извънредно потребни за цветята и почвата, тя играе страхотна роля на тор за растенията ви.

Борец против бълхите на животните
 Никога не изхвърлям утайката от кафето! Събирам я и я употребявам за доста потребни неща Никога не изхвърлям утайката от кафето! Събирам я и я употребявам за доста потребни неща
Много от нас стартират сутринта си с кафе всеки ден, което значи, че всеки ден след приготвянето на обичаната ни напитка има наслойка от...

Ако втриете малко наслойка от кафе в козината им (далеч от очите и устата!), тя ще свърши страхотна работа, против битката с досадните гадинки.



Срещу неприятните миризми

Ако сложите в хладилника си купичка с наслойка от кафе, напълно скоро неприятните миризми от него ще са изчезнали!




Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР