Сър Джим Ратклиф нареди на персонала на Манчестър Юнайтед да

...
Сър Джим Ратклиф нареди на персонала на Манчестър Юнайтед да
Коментари Харесай

Пълният брутален имейл на Джим Ратклиф до персонала на Манчестър Юнайтед, след като откри „позор“ по време на клубната обиколка

Сър Джим Ратклиф подреди на личния състав на Манчестър Юнайтед да почисти дейностите си, откакто маркира някои елементи от стадиона и подготвителната площадка като „ срам “.

Ратклиф, който дава отговор за футболните интервенции в Юнайтед, откакто влага 1,3 милиарда английски лири, с цел да купи миноритарен дял в клуба, даде своята остра оценка след двудневна обиколка на оборудванията.

В прям имейл, изпратен до целия личен състав на United, шефът на INEOS Ратклиф сподели, че няма да одобри неприличните подиуми, които го посрещнаха, и подреди на чиновниците да покачат стандартите за непорочност в съответните си отдели.

Бруталният имейл от Ратклиф е последният му ход за възстановяване на културата в Юнайтед във всички области на клуба и завръщане на падналите колоси на върха на международния футбол - на и отвън терена.

Ратклиф написа: „ Направих добра обиколка на някои от оборудванията. Страхувам се, че бях изумен на доста места от висока степен на неподреденост. По-специално ИТ отде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР