Постоянна мярка за неотклонение задържане под стража“ поиска прокурор спрямо

...
Постоянна мярка за неотклонение задържане под стража“ поиска прокурор спрямо
Коментари Харесай

Мъж държа жена си на верига, гладна и жадна

Постоянна мярка за неотклонение „ задържане под стража “ изиска прокурор по отношение на 40-годишен гражданин на казанлъшкия квартал „ Кармен “, който е упрекнат за редовно принуждение над брачната половинка си в домашни условия, оповестиха от Прокуратурата. 

Осъжданият преди години за обир и лежал в пандиза Митко С. е бил арестуван след сигнал, подаден от бащата на 30-годишната му брачна половинка, който изразил безпокойствие че не е виждал щерка си повече от месец и половина. Мъжът споделил, че и различен път Митко е пребивал жена си, от която имал 4 деца, само че не спирал да ревнува и тормози по всякакъв метод.

Сигналът е бил подаден на 5-ти септември. При посещаване на място служителите на реда открили, че апартаментът в многоетажния блок на територията на ромския квартал е заключен, само че от вътрешната страна се чували хлипания и хрипове. В наличието на поемни лица униформените със подпомагане на огнеборци разрушила вратата и в една от стаите намерили грубо пребитата и с гангренясали рани по тялото жертва. Заедно с нея било и най-малкото ѝ дете, което било оставено гладно и жадно.

Състоянието на потърпевшата била окаяно: оказало се че е била държана вързана с верига, прекарана през нашийник на врата ѝ. Наложило се поради обезводняване и гангрената тя да бъде настанена незабавно в здравно заведение.

Митко С. е бил открит денонощие по-късно на адрес на негови близки. Там били скрити и другите три деца. Първоначално му е е наложено с прокурорска заповед 72-часово задържане, оказало се че арестуваният постоянно е нарушавал налаганите му ограничаващи заповеди да не приближава брачната половинка си. Очаква се съдът в Казанлък да одобри настояването на прокуратура и да наложи непрекъснат арест.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР