Постинсултен синдром и назначено лечение с вливане на системи на

...
Постинсултен синдром и назначено лечение с вливане на системи на
Коментари Харесай

Отложиха делото срещу Лютви Местан, страдал от постинсултен синдром

Постинсултен синдром и назначено лекуване с вливане на системи на Лютви Местан бе причина да не се даде ход на следващото съвещание по делото за тежката злополука край момчилградското село Загорско през април 2019г.

Местан е един от двамата обвинени за случая, при който почина бебе на 6 месеца. По думите на арбитър Георги Милушев, пред съда той документално е подал невъзможността да участва, приложил е и амбулаторен лист. От близо година се пази самичък в правосъдния развой и отсъствието му би нарушило правото му на отбрана.

Освен Лютви Местан, в правосъдната зала не се явиха движимостите лица, създали последно поисканите спомагателни калкулации по автотехническата експертиза. Изчисленията трето съвещание не могат да бъдат прегледани в зала поради отсрочване на делото. Не се яви и единият от юристите на частното обвиняване.

В зала участваха само вторият обвинен – бащата на починалото бебе Юсеин Ахмед, както и прокурор Георгиева, в качеството ѝ на държавен обвинител.

Делото бе отсрочено за 11 юли от 10: 00ч., като в правосъдния развой, който тече трета година, делото е отлагано над 15 пъти, в огромна част от случаите поради отсъствие на очевидци, движимости лица, обвиняем или поради неизготвена в период експертиза.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР