Поставеният под №2 в основната схема Адриан Манарино постигна победа

...
Поставеният под №2 в основната схема Адриан Манарино постигна победа
Коментари Харесай

Стана ясен първият четвъртфиналист на Sofia Open 2023

Поставеният под №2 в главната скица Адриан Манарино реализира победа номер 200 в кариерата си на твърда настилка и стана първият четвъртфиналист на шампионата по тенис от сериите АТП 250 Sofia Open с награден фонд 562 815 евро.

Французинът надви над испанеца Алберт Рамос-Виньолас с 6:4, 6:4 за 104 минути игра в мача сред двамата 35-годишни ветерани.

25-ият в международната класация, на два пъти пропиля пробив задатък, а при 5:4 той изоставаше с 0:40 при подаване на противника, само че с пет следващи точки стигна до поврат и до триумфа в първия сет.

Във втората част той осъществя единствен пробив в десетия гейм, с цел да запише персонален връх с 40-ата си победа за сезона, с което стана първият френски тенисист, достигнал тази граница в границите на една календарна година след Гаел Монфис през 2016-а (44).

Манарино, който е полуфиналист в София през 2020 година, се стреми към трети трофей през акцията, в която той към този момент завоюва две трофеи - в Нюпорт на трева в края на юли и в Астана на твърди кортове в зала при започване на октомври.
 Кузманов изхвърча от Sofia Open
Кузманов изхвърча от Sofia Open

Втората ни ракета загуби от турчин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР