Поставеният от Русия председател на кримския парламент Владимир Константинов заяви

...
Поставеният от Русия председател на кримския парламент Владимир Константинов заяви
Коментари Харесай

Москва обвини Киев за атаката срещу Кримския мост

Поставеният от Русия ръководител на кримския парламент Владимир Константинов съобщи през днешния ден, че Украйна е направила офанзива против Кримския мост, при която са починали двама души, съобщи Ройтерс, като се базира на РИА Новости, написа Българска телеграфна агенция. 

В изказването си Константинов отбелязва, че железопътната част на моста не е развалена.

Движението по издигнатия от Русия мост, свързващ Кримския полуостров с съветския Краснодарски край, е спряно заради " изключителна " обстановка, заяви по-рано през днешния ден в " Телеграм " поставеният от Русия губернатор на Крим Сергей Аксьонов, представен от Ройтерс.

Аксьонов съобщи, че повредата е зародила на 145-ия дирек на моста откъм Краснодарския край. Той не заяви детайлности, само че по-късно помоли хората да се въздържат от пътешестване по оборудването.

Инцидентът на Кримския мост може да е провокация от страна на Москва, съобщи през днешния ден говорителката на южното военно командване на Украйна Наталия Гуменюк, представена от Ройтерс.

" Създаването на сходни провокации, които окупационните управляващи на Крим незабавно разтръбяват, е характерен метод за решение на проблеми за кримските управляващи и за страната агресор ", сподели Гуменюк.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР