Постъпили са сигнали за предизборна агитация от бившия министър-председател Бойко

...
Постъпили са сигнали за предизборна агитация от бившия министър-председател Бойко
Коментари Харесай

В ЦИК са постъпли сигнали за предизборна агитация от Бойко Борисов

Постъпили са сигнали за предизборна пропаганда от някогашния министър-председател Бойко Борисов, само че следва да се преглеждат на съвещание на ЦИК. Това съобщи представителят на Централната изборна комисия Росица Матева.

Общо 3 тъжби и 21 сигнала са постъпили в ЦИК до този миг. Повечето са за проблеми с машините за гласоподаване.

По-рано, откакто упражни своя избор за президент, водачът на ГЕРБ, съобщи, че е дал своя вот против полицейщината преди вота и насочи остри рецензии към Румен Радев.

" Гласувах против това полицейско принуждение, тази полицейщина, ден преди изборите и ден след дебата да влезе полиция в СУ. Това е срам! Още по-голям срам е Радев да остане президент. Той съумя да ни скара със съседите ни. Сега се ненавиждаме със Скопие, ненавиждаме се с Алабания, ненавиждаме се с Турция. Резилът да приказваш за право и господство на закона, да откриваш самодейност " Три морета ", да вървиш на срещи на НАТО. Аз съм изумен от мълчанието на Христо Иванов. Благодаря на европейските ни сътрудници. Това, което доста ме плаши, е, че претендентът за министър председател Кирил Петков застава до този, който нарушава закона и твърди, че в случай че влезеш с войска в една страна, тя е твоя. Най-първата точка в НАТО е, че Крим е съветски. Ще има тежка реакция против България. Поставя под тежък риск и България. Това е направил Румен Радев и оня ден, и през вчерашния ден ", съобщи Борисов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР