Посолството на САЩ в Русия призова американците незабавно да напуснат

...
Посолството на САЩ в Русия призова американците незабавно да напуснат
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Москва призова американците да напуснат Русия

Посолството на Съединени американски щати в Русия прикани американците неотложно да изоставен страната, оповестява Ройтерс.

На своя уебсайт то разгласява предизвестие жителите на Съединени американски щати да се въздържат от пътешестване в Русия поради „ непредсказуемите последствия “ от спора в Украйна, а живеещите в страната или пътуващи из Руската федерация американски жители би трябвало неотложно да си заминат поради „ риск от задържане “.

„ Русия може да откаже на жители на Съединени американски щати признание на двойно поданство, да ги лиши от достъп до консулска помощ, да ги активизира, да им попречи да изоставен страната и/или да ги призове за военна работа “, пишат от посолството.

За финален път Съединени американски щати предизвести американците да изоставен Русия през септември предходната година, когато Путин подреди частична готовност.

Руските сили за сигурност арестуват жители на Съединени американски щати по подправени обвинявания, взимат на прицел американски жители в Русия, задържат ги и упражняват тормоз над тях, лишават ги от право на заслужено и транспарантно отнасяне и ги осъждат на процеси при закрити врата или без показване на достоверни доказателства, показва посолството на Съединени американски щати в Москва.

Изтъква се още, че съветските управляващи случайно постановат локални закони против американски жители, които се занимават с религиозна активност.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР