Посолството на САЩ в Москва призова своите граждани да напуснат

...
Посолството на САЩ в Москва призова своите граждани да напуснат
Коментари Харесай

САЩ призоваха гражданите си незабавно да напуснат Русия

Посолството на Съединени американски щати в Москва прикани своите жители да изоставен Русия неотложно, до момента в който „ към момента има опция “ за това. Това беше обявено на уебсайта на дипломатическата задача през днешния ден.

„ Гражданите на Съединени американски щати не би трябвало да посещават Русия, а тези, които се намират там или пътуват за Русия, би трябвало неотложно да изоставен страната, до момента в който към момента има лимитирани благоприятни условия за търговски пътувания “, обявиха от посолството.

Оттам показаха опасения, че съветската страна може „ да откаже да признае двойното поданство на жителите на Съединени американски щати, да откаже на тези лица достъп до консулска помощ от Съединени американски щати, да им забрани да напущат Русия и да ги призове на военна работа “.

Отбелязва се, че броят на комерсиалните полети към този момент е извънредно стеснен и постоянно няма опция да се купи билет в къс период преди пътуването.

„ Сухопътните направления с автомобил или рейс към момента са отворени. Ако желаете да напуснете Русия, би трябвало сами да се погрижите за това допустимо най-скоро “, показват от посолството.

Във вторник България и Полша посъветваха своите жители да обмислят незабавно овакантяване на съветската територия и да се въздържат от пътувания до страната.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР