Пословицата Който копае гроб другиму, сам пада в него“ в

...
Пословицата Който копае гроб другиму, сам пада в него“ в
Коментари Харесай

Друг сяда на инвалидния стол на Недим в „Безмилостен град“

Пословицата „ Който копае гроб другиму, самичък пада в него “ в цялостна мощ важи и за турския сериал „ Безмилостен град “. Кой ще седне на инвалидния стол на Недим, откакто той става с цялото си достойнство на млад и хубав мъж?! Може би допускате, в случай че не – занапред ще разберете в хода на повествованието в поредицата, написа Труд.

Беркер Гювен, който се превъплъти в облика на Недим, беше високо оценен за актьорското си осъществяване и след финала на „ Безмилостен град “ в Турция, незабавно бе нает за основна роля в различен сериал през новия сезон. Това е поредицата „ Пламък “, която започва в южната ни съседка на 5 ноември 2020 година В нея Беркер Гювен се превъплъщава в облика на Искендер Каябейли – любимецът на всички млади девойки със своя имидж на предстоящ огромен медиен необут. В сериала му партнира Хазар Ергучлу и неотдавна двамата заеха първо място в класацията за най-популярна „ серийна екранна двойка “ в Турция – изследване направено от анализаторската компания „ Somer “.

Но да се върнем на „ Безмилостен град “. На финала на поредицата в Турция героите на Недим и Джемре заслужиха най-голямо внимание измежду персонажите от поредицата. Тогава Беркер Гювен разгласява своя фотография от снимачната площадка със Сера Кутлубей и получи хиляди лайкове. Фенове желаеха те да са тандем и в различен план.

Как си изясни своя триумф Беркер Гювен. “Докато се подготвях за Недим, прекъснах връзката с външния свят, доколкото е допустимо. Потопих се в сюжета сцена по сцена. Накратко – работих целеустремено “, споделя артистът.

„ Интересувам се от планове, които имат обществена идея и покачват осведомеността. Например в „ Безмилостен град “ хората виждат, че любовта може да бъде различна форма на лекуване. Играта на Недим беше добра опция да се чуят и хората с физически увреждания. Бях убеден, че ще направя Недим човек от плът и кръв “, добавя Беркер Гювен и признава, че героят му го научил, че човек не би трябвало да стопира да се бори, колкото и да му е тежко.

„ Животът на Недим не е по никакъв начин елементарен. Той живее под един покрив с вуйна, която не му разрешава да се излекува, а братовчед му го ненавижда, защото е отговорен за това му положение. Но вместо да бъде смачкан от тези компликации, той избира да се бори… Освен това, в случай че имаме някой човек като Джемре, който да ни поддържа и да ни държи за ръка, би трябвало да го прегърнем и в никакъв случай да не го пускаме… “

Сега българските фенове към този момент са очевидци, по какъв начин изправилият се на крайници Недим афишира война на всички, в това число на чичо си Агях.

Както към този момент ви подсказахме, Джерен ще загуби бебето и към този момент ще е подготвена да направи всичко, с цел да не се разведе с Недим!

Нееднопластова в образното си развиване е и психоложката на Недим – Оя. Това ще стане ясно, откакто в имението, с бебе на ръце, идва дъщерята на слугинята Нуртен – Башак, с което ще стартира нов стадий в развиването на сюжета на „ Безмилостен град “.

След време Джемре и Недим научават, че и бебето на Джерен в действителност е живо… А при случай един от героите в „ Безмилостен град “ ще седне на инвалидния стол на Недим.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР