Последвайте Гласове в .Китай очаква цените на енергията на световния

...
Последвайте Гласове в .Китай очаква цените на енергията на световния
Коментари Харесай

Китай очаква сътресения на енергийните пазари заради саботажите срещу Северен поток

Последвайте ”Гласове " в.
Китай чака цените на силата на международния пазар да се покачат вследствие на случаите по газопроводите " Северен поток " и " Северен поток - 2 ", съобщи през вчерашния ден на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации заместник-постоянният представител на Китай в международната организация Гън Шуан, осведоми ТАСС.

" Сериозно сме обезпокоени от неотдавнашните многочислени течове от газопроводите " Северен поток ", съпроводени от мощни подводни детонации ", цитира думите му уебсайтът на непрекъснатата задача на Китай към Организация на обединените нации. " Потребителите по целия свят, в това число в разрастващите се страни, евентуално ще пострадат от разтърсвания на енергийните пазари и повишение на цените на силата. "
Китайският посланик също по този начин уточни, че газът продължава да навлиза в околната среда и въздействието на случая върху корабоплаването и екологията в съответните морски зони към момента е явно. " Това е извънредно злополучие, което не бихме желали да виждаме ", сподели Гън Шуан.
Той съобщи, че Китай е обърнал внимание на опцията за бойкот на газопроводите и е отбелязал уязвимостта на трансграничната инфраструктура. Пекин счита, че е належащо обективно, независимо и професионално следствие на случая, добави Гън Шуан.

" Готови сме да работим с всички страни, с цел да подсигуряваме сигурността на трансграничната инфраструктура ", сподели дипломатът.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР