Последното ново попълнение на Лудогорец - Матиас Тисера, излезе с

...
Последното ново попълнение на Лудогорец - Матиас Тисера, излезе с
Коментари Харесай

Новият ас на Лудогорец: Напуснах по неподходящ начин, не беше мое решение

Последното ново попълнение на Лудогорец - Матиас Тисера, излезе с послание. Повод за това бяха последните дни, преди прехвърлянето му в Разград, които бяха придружени с огромно напрежение.

"След няколко дни на неустановеност, ви споделям, че напуснах Платенсе по несъответствуващ метод. Това не беше моето желание. Поради тази причина желая да ви кажа, че моят приоритет постоянно е бил Платенсе. Ако бях неприятен човек и неблагодарник, можех да извърша клаузата си за овакантяване - сума, доста по-малка от платената за мен. Но не го направих, с цел да не навредя на институцията ", стартира Тисера.

"Винаги съм бил експерт, давах всичко от себе си за клуба от първия ден. Но откакто това, което договорихме, се промени, взех решение да спра да упражнявам. Те ме подвеждаха повече от един път с думите си ", прибавя Тисера, представен от "Мач Телеграф ".

"Винаги са се водили от ползите си и в никакъв случай от човешката страна. Но времето слага всичко на мястото си и интелигентните хора ще схванат по какъв начин са били нещата в реалност. Искам също по този начин да уточня, че когато дойдох в клуба в средата на 2019 година, Платенсе не направи никакви финансови разноски за 50% от правата ми, бях взет гратис. Вечно ще съм признателен на всички от тима. Може би Платенсе се сбогува с мен, само че сърцето ми в никакъв случай няма да се сбогува Платенсе! ", приключва обръщението на Тисера.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР