Последното масово убийство в САЩ се случи в неделя в

...
Последното масово убийство в САЩ се случи в неделя в
Коментари Харесай

Списък на масовите убийства в Съединените щати тази година

Последното всеобщо ликвидиране в Съединени американски щати се случи в неделя в Джолиет, Илинойс, където съгласно управляващите 23-годишен мъж е обвинен в пукотевица и ликвидиране на осем души и ранява девети човек в предградията на Чикаго, преди да се простреля смъртоносно по време на по-късен конфликт с органите на реда в Тексас.

Това беше 4-тото всеобщо ликвидиране в страната тази година, съгласно база данни, поддържана от Асошиейтед прес и USA Today в партньорство с Североизточния университет.

По-малко от месец след новата година минимум 20 души са починали при тези убийства, които се дефинират като произшествия, при които четирима или повече души са починали в границите на 24 часа интервал, без да включва килъра — същото определение, употребявано от ФБР.

Нацията към този момент е очевидец на втория максимален брой регистрирани всеобщи убийства и смъртни случаи до този миг за една година. Само през 2023 година имаше повече, с шест всеобщи убийства и 39 смъртни случая в този миг предходната година. Годината приключи с 42 всеобщи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР