Последното интервю на Михаел Шумахер преди инцидента през 2013-та година

...
Последното интервю на Михаел Шумахер преди инцидента през 2013-та година
Коментари Харесай

Показаха последното интервю на Шумахер преди инцидента

Последното изявление на Михаел Шумахер преди случая през 2013-та година беше показано от фамилията на седемкратния първенец във Формула 1. Германският водач приказва за кариерата и живота си единствено два месеца преди тежката контузия на главата, която получи при рухване на ски във Франция, предава Бтв.

Неизлъчваното до момента изявление бе оповестено на формалния уебсайт на Шумахер.

В него легендата показва купата си с " Ферари " от 2000 година като най-емоционалната. " Тогава след 21 години отборът ни завоюва шампионата. ", споделя Шуми.

" Съперникът, който най-вече почитам е Мика Хакинен. Водехме огромни борби на пистата, а отвън нея се разбирахме чисто човешки. ", продължава немският водач.

"



Като дете гледах постоянно Аертон Сена и Винченцо Соспири, на които се възхищавах, само че същинският ми кумир беше Тони Шумахер. Той беше популярен вратар и огромен състезател "

" Постиженията са едно, подозренията - нещо напълно друго. Смятам, че е значимо да не показваш прекомерна самонадеяност, да бъдеш песимистичен, да търсиш способи за усъвършенствания, за идната стъпка. Винаги смятах, че не съм задоволително добър и работех над това да стана. "

" Успехът, в множеството обстановки, съставлява работа в екип. Ти вършиш своята, само че като тим сте по-силни. Формула 1 е работа в екип. "

" За да се развиваш, следиш освен себе си и болида, а и водачите. Не единствено тези пред теб, а всички. Така правех аз. Всеки един е специфичен. "

" Талантът е значим в спорта, само че по-важно е да развиеш доста умения. Затова картингът е една добра основа. Да покажеш гений и да откриеш от какво имаш потребност. ", приключва легендата.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР