Последното гадже на ексцентричната майка на Албена Вулева е 20-годишен

...
Последното гадже на ексцентричната майка на Албена Вулева е 20-годишен
Коментари Харесай

Бомба! Няма Да Повярвате Кой Е Любовникът На Захажаева! Та Той Е Хлапе! Дръжте Се, Мачка Чаршафите С

Последното гадже на ексцентричната майка на Албена Вулева е 20-годишен юноша.

С него изкарала къс романс, само че малко преди старта на „ Биг Брадър ”, рускинята се разделила с хлапето, написа „ Уикенд “.

Шармантната брадърка от години имала уязвимост към нежното агнешко и точно заради тази причина се е развела преди доста години с бащата на Албена – Валентин Николов. Вместо в театрална академия, артистичната Людмила записала малко известната компетентност дефектология в съветски университет с концепцията да се занимава с деца с проблеми в развиването.

Покрай следването се срещнала с бащата на щерка си. Уви, любовта сред тях се изпарила единствено за няколко години. Людмила зарязала мъжа си най-безцеремонно поради младок и оттогава сменяла ухажор след ухажор, кой от кой по-млад. „ Последният й другар беше 90-ти набор, с 15 години по-млад от щерка й. Приличаха на баба и внуче, само че се държаха влюбено за ръцете.

Накрая се разделиха, ясно е, че такава връзка не може да продължи дълго. Людмила е същинска тигрица с мъжете. Върти ги по няколко и все красавци, несъмнено ги задържа с креватните си умения, тъй като не е богата ”, споделя другарка на рускинята.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР