Последното беше най-добре работещо правителство от всичките. Много от хората

...
Последното беше най-добре работещо правителство от всичките. Много от хората
Коментари Харесай

Борисов: Последното беше най-добре работещото правителство

" Последното беше най-добре работещо държавно управление от всичките. Много от хората там ги познавам. Те бяха на по-ниски позиции по време на нашето ръководство, само че бяха доста положителни експерти. Като стартираме от Гълъб Донев, той е извънредно прагматичен, сдържан, порядъчен, човек, който си прави работата ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов , разяснявайки новия длъжностен кабинет.

" Росица Велкова беше доста добра, зам.-министър години наред при нас. Разбира се, имаме към някои от тях огромни забележки:, уточни Борисов. Той добави, че партиите действително са абдикирали от ръководството.

" Сега всички стартират да приказват за локалните избори , какъв сигнал е към обществото това? Че ще се похарчат още 100 милиона за същото ". В каквато и настройка да се сплотяват (бел. ред. Политическа партия и ДБ), а те го вършат, тъй като схванаха, че не могат да победят ГЕРБ и в този момент ще пробват всичките да си скрият спада надолу от неуспеха на техните дейности и ще опитат да вършат нещо огромно, тъй като знаят, че ще останат в изолираност ", разяснява Борисов и продължи, че това още веднъж ни праща към служебното държавно управление. " Хубаво, неприятно, това е разследване на това, което е споделил Радев. Последно мен някой може да ме заподозре във връзки с Радев, с изключение на някоя болна глава, безусловно казано, само че ние му даваме властта да си я упражнява, а ние продължаваме да си приказваме какво ще вършим на локалните избори ", акцентира Борисов.

" Първо тези избори, които се явиха в този момент е нещо, което е неоспорим факт, с отиването на Промяната от ръководството, бензинът падна тъкмо с 1 лев, тоест няма кой да ви бърка в джобовете и да ви взема по 1 лв. на литър, факт ", означи той.

" Галопиращата инфлация кой я докара, попитайте Асен Василев. Затова, че цените и всичко отиде до тавана кой е отговорен – отново те. И тези същите, които обаче откриха време да си намерят “Джемкорп “, откриха време да се финансират дебело по втория метод, заобикаляйки закона от други компании. Трябваше да ги попитате - в случай че вие сте положителните 800 000 примерно, другите партии, които ще изкарат 2 милиона общо дружно, неприятните българи ли са това? Е, по какъв начин разделят хората по този начин ", възмути се Борисов.

Той изясни, че ГЕРБ има доста ясна политика. " Ние сме били в коалиция до момента два пъти – един път с Да, България, тогава бяха Реформаторски блок, и един път сме били с Патриотичен фронт, тъй като с такива партии имаме сечение. Партията не реагира добре, в случай че се мине в сходен вид диалози с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и така нататък Само че в един миг Политическа партия и Демократична България ще останат в изолираност – дали първи или втори няма значение. И още веднъж ще стартираме отсрочване на първия мандат, втория, третия. Това им е поръчката ", разяснява Борсов.

" Аз ще беседвам с всички. Да, България и Политическа партия са били в коалиция, имали са вицепремиер от Българска социалистическа партия и тъй като в този момент се опасяват да не би нещо да се направи, внезапно Българска социалистическа партия станаха неприятни. Аз заявявам ние няма да се коалираме с Българска социалистическа партия , същата декларация я направиха Кирил, Асен и Христо Иванов и ще видите какъв брой са лицемерни. Защото в случай че им стигат с Българска социалистическа партия, те отново ще създадат коалиция с тях. С една дума, когато приказват за нас и Движение за права и свободи, или за Възраждане, това е неприятно, само че в случай че е с тях – е положително ", акцентира Борисов.

По енергийната тематика, Борисов заяви, че Газпром няма да апелира в България това, че не преминахме от евро или долари към рубли, тъй като нямат съображение. " Продали са си газа на 130%. Като отидат на арбитража какво ще кажат един и същи газ вместо за 100 лв. сме продали за 130 в този момент ще се съдим с тези, които са ги дали?! Само по това може да разберете до каква степен са я били докарали. Благодарение на тяхната политика ние платихме с 30% по-скъп газ, отново съветски. И по тази причина Газпром регистрира рекордни доходи. Лукойл също регистрира рекордни доходи – близо 5 милиарда Защо? Защото по 1 лев на всеки литър си взема. А на някои връщаха по 25 ст. ", сподели Борисов.

" Фактът, че те се сплотяват, значи, че ние сме първи. Политическа партия е към този момент извънредно лява партия , по-лява от Българска социалистическа партия, с сякаш не знам кое им е дясното на сътрудниците от Да, България, не знам по какъв начин ще работят ", добави той.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР