Последното бебе на талантливата двойка Радина Кърджилова и Деян Донков,

...
Последното бебе на талантливата двойка Радина Кърджилова и Деян Донков,
Коментари Харесай

Астроложка предсказа нещо удивително за бебето на Радина Кър...

Последното бебе на надарената двойка Радина Кърджилова и Деян Донков, което се роди във вторник, ще носи в себе писателска заложба, предсказва астроложка, направила хороскоп на новороденото за „ Уикенд”. С такава талантлива фамилия не е учудващо, че и дребният ще се снабди с гений.

Йоан се роди в Пловдив на 23 март и има догадки дали раждането е било с интервенция, а датата да е определена съгласно рождения ден на баткото – Христо, който също е на 23-о число, единствено че през юни. Хороскопът на Йоан вещае мощна връзка с двамата му братя – Христо и Деян-младши, сензитивност към потребностите на обществото и огромна литературна заложба.

Много почитатели на Радина Кърджилова стискаха палци бебето й да се роди на Благовещение – 25 март. Това е един от най-големите християнски празници и се смяташе, че фамилията, което е мощно религиозно, най-вероятно е избрало точно него за идването на бял свят на момченцето. Оказва се обаче, че родителите са се съобразили не с църковния календар, а с празниците в личната си фамилия.

Така датата за интервенцията е била избрана за 23-и – цифрата, на което чества и баткото Христо. През юни той ще стане на 5 години. Неговата зодия е Рак, което е цялостна диаметралност на огнения Овен, под чийто знак се роди дребният Йоан. Според астроложката голямата разлика сред децата ще е единствено на пръв взор. В същността си те доста ще си наподобяват, тъй като Луната на Христо е в Рак, което значи, че той ще е извънредно сензитивен, грижлив и предан на фамилията си.

Асцендентът му пък е в Козирог, което издава, че ще бъде работлив и твърдоглав в преследването на задачите си. Според рождената дата и час, които бяха тъкмо обявени от пловдивската болница, определена от Радина и Деян за раждането, бебето ще пораства като интелигентно и разсъдливо дете, което ще взима бързи и точни решения. Ще бъде любопитно и любознателно, само че в това време – неспокойно, каквито са и родителите му – хора на изкуството.

За разлика от брат си Христо, който от в този момент демонстрира огромен гений за изобразяване, Йоан най-вероятно ще има заложба като оратор, а на по-късен стадий – и като публицист. Ще бъде изчерпателен, ще му се удава изследователската работа. Йоан се роди в 8,43 часа във вторник. Ден по-рано фамилията отпътува за Пловдив, където отседна в дребен хотел в живописния квартал „ Капана”. Там Радина пренощува за финален път преди раждането.

Малкият й наследник пристигна на бял свят с тегло 3290 грама и височина 51 сантиметра. От фотографията, която болничното заведение популяризира, се вижда, че майката плаче от благополучие пред детето си. То пък наподобява е копие на таткото Деян. Това е същински подарък от ориста за артиста, тъй като другите му двама сина наподобяват напълно на майките си. Христо е одрал кожата на Радина, а огромният – Деян, е взел чертите на своята майка – Анастасия Ингилизова.

В началото на март Деян и Радина се изправиха пред голямо предизвикателство – те се заразиха с Ковид-19. За благополучие, съумяха да оздравеят извънредно бързо – единствено за десетина дни, тъй че макар болестта раждането на бебето мина по проект. В последните месеци на бременността си актрисата е изпитвала леки неразположения, породени от отмалялост и тежест, оповестиха от болничното заведение. Семейството е съхранило стволови кафези от пъпната шнур на Йоан. Таткото Деян и баткото Христо са били в болничното заведение, до момента в който Радина е раждала. Христо е заречен да оказва помощ в развъждането на бебето. Майката още преди към два месеца разгласи, че счита да се върне на работа в театъра през май.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР