Последният треньор, извел Левски до шампионската титла през 2009 година

...
Последният треньор, извел Левски до шампионската титла през 2009 година
Коментари Харесай

Емил Велев предложи футболисти за Левски

Последният треньор, извел Левски до шампионската купа през 2009 година - Емил Велев, даде обстойно изявление пред " Букмейкър Рейтинги ". Той приказва за обстановката при " сините ".
 Емил Велев открива школа Левски-Спартак @@@
" Тити Папазов в едно е изцяло прав, че никой в България не го схваща, а и той доста малко схваща себе си. Тук е изцяло прав... След като споделя, че той мисли едно, а другите мислят друго. Може би Тити е извънземен. Явно хората не мислят, както той мисли. Или той е от друга планета, или хората са отнякъде другаде. Не знам кой е верният отговор ", разяснява Велев.

Що се отнася до изявлението на Георги Тодоров във връзка това, че е по-добре, че Левски няма да взе участие в Европа, Велев сподели:- Това го споделя той, тъй като преди този момент го сподели и Сираков. Кога Георги Тодоров щеше да го каже, в случай че Сираков не го беше загатнал?! Нямам нищо срещу Гошо Тодоров, другари сме, само че за какво единствено плачеш като вдовица за... единствено сълзи и плачене, нямам играчи, имам играчи. Веднъж след мача с Берое им казваш, че са герои, на идващия дуел им казваш, че са мъртъвци! Голямата разлика е, че при Петър Хубчев имаше дисциплинираност, футболистите му имаха почит. След него се изпуснаха нещата. Ти, когато ги наричаш по този начин, дали по-късно ще желаят да играят за теб?! Всичко беше ясно.
 Гошо Тодоров: Играчите сега мислят дали да останат, единствено с юноши няма да стане (видео) " Трябва да се разчита напълно на български футболисти. Като нямаш пари за бюджет и селекция, свиваш се до последна дупка на колана и действаш единствено с хора, които желаят да играят в Левски. Отиваш по всички тимове, в които Левски е преотстъпвал футболисти и питаш - ти искаш ли да играеш в Левски, ти искаш ли? Това са ни парите - склонен ли си, или не? Ето, ще им дам жокер. Да извикат Мариян Огнянов. Момчето го виждам, че се изявява във " Facebook ", няма тим сега, в Лом си е.
 Мацата: Надявам се българските тимове да погледнат към родните играчи Ще пристигна с автобуса от Лом, през Враца, Мездра, Ботевград и идва на Герена. Както се пита, да се опитат да върнат братя Цоневи, Стивън Петков е положително решение. Да се опитат да си върнат Антонио Вутов, Иван Бандаловски - също. Нищо, че избяга преди време, само че той е левскар. Няма какво друго да каже.

Ръководството е определило един таван на заплатите, прави положителни бонуси на футболистите за класиране, за присъединяване в Европа, за обещано място в шампионата и това е, плюс някакви минимални награди, които могат да бъдат изплащани ", даде мнението си Велев във връзка възможни нови попълнения в Левски.

Що се отнася до натрупването на задълженията на " сините " в последните няколко сезона, Велев също даде своето мнение.

" Защото там има един човек - Павел Колев, който въобще не схваща защо става въпрос. Още след напускането на Васил Божков, трябваше да извика чужденците и да им каже - кранчето е спряно, пари няма да има. Искате ли по една или две заплати и да си тръгвате? Но там нямаше кой да му даде съвет, нямаше го Сираков или някой по-опитен. Всъщност, от тези чужденци, само може да вземеш пари от Робърта и Паулиньо, а за българите от Станислав Иванов. За мен обаче ще бъде неточност той да бъде продаван в този момент ", сподели Велев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР