Последният републикански дебат преди събранията в Айова ще включва само

...
Последният републикански дебат преди събранията в Айова ще включва само
Коментари Харесай

Следващият републикански дебат ще включва само Ники Хейли и Рон ДеСантис

Последният републикански спор преди събранията в Айова ще включва единствено двама претенденти – някогашния дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли и губернатора на Флорида Рон ДеСантис — сподели CNN, хазаин на дебата на 10 януари.

CNN разгласи във вторник, че единствено Хейли, ДеСантис и някогашният президент Доналд Тръмп са се класирали. Но Тръмп, който пропусна предходните четири дебата, избира вместо това кметството на FOX News в Айова по същото време същата вечер, заяви FOX във вторник.

Бизнесменът Вивек Рамасвами и някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи, които и двамата участваха в последния спор през декември, не дават отговор на праговете за подготовка на CNN. Нито пък някогашният губернатор на Арканзас Аса Хътчинсън.

Тръмп е лесният любимец пред Хейли и ДеСантис, съгласно скорошно изследване на CBS News. Декемврийско изследване на CBS News/YouGov в Айова демонстрира, че Тръмп има 58% поддръжка измежду евентуалните присъстващи на фракцията на Републиканската партия, над 22% на ДеСантис против 13% на Хейли...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР