Последният месец за мен и близките ми премина в силно

...
Последният месец за мен и близките ми премина в силно
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Както и да търкалят името ми, истината е една

Последният месец за мен и околните ми мина в мощно оскърбление, засегнатост и необикновен стрес. Това написа в своя " Мис България " 2001 година Ивайла Бакалова.
Поводът - в един от обектите на софийския ресторантьор Веселин Денков, с който Бакалова е близка.
 Таен очевидец твърди: Мъжът на Ивайла Бакалова е плащал на ултраси да влязат в митинга с благословията на Божков Таен очевидец твърди: Мъжът на Ивайла Бакалова е плащал на ултраси да влязат в митинга с благословията на Божков
Приятелят на някогашната Мис България Ивайла Бакалова - Веселин Денков, е взел участие в скица за финансиране на ултраси, които да се включат в...
Припомняме, че едно от известните столични заведения на Денков, за който се смята, че е доближен на обвинения предприемач Васил Божков, бе обект на инспекция от шест държавни институции по-рано този месец. Акцията във " Воденицата " бе извършена на 11 септември вечерта, когато ресторантът е цялостен с хора. Собственикът на заведението бе задържан по съмнение във финансова поддръжка на митингите. Самият Веселин Денков отхвърля обвиняванията.
" Свидетел съм на позорна неправда. Няма да приказвам за журналистически стандарти, за търсенето на истината, за морала и отговорността да информираш хиляди. Винаги съм вярвала, че публицистиката е предопределение, задача, а не стока. Явно операцията е новото обикновено. Когато обстоятелствата не пасват, се заменят с измислици ", написа Бакалова.
" Когато обвиняването куца, кръгът на “заподозрени ” се уголемява, тъй като е в действие остарялата максима - “ако не можеш да ги убедиш, объркай ги ”. Аз обаче няма по какъв начин да се объркам, тъй като знам, че както и да търкалят името ми по известни и не толкоз известни уеб сайтове, истината е една - не замествам човешки връзки за персонален комфорт. И това ще мине, и още веднъж ще излезе истината. Само, че ще бъде не на първа, а последна страница ", приключва поста на Ивайла Бакалова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР