Последният кръг в Бундеслигата бе изключително драматичен. Борусия Дортмунд и

...
Последният кръг в Бундеслигата бе изключително драматичен. Борусия Дортмунд и
Коментари Харесай

Унион Берлин победи Вердер с Илия Груев и се класира в Шампионската лига

Последният кръг в Бундеслигата бе извънредно трагичен. Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен до последно се бориха за шампионската купа, само че и борбата за места в Европа бе трагична. Унион Берлин стигна до място в Шампионската лига, откакто победи Вердер Бремен с 1:0 в финален дуел от Бундеслигата. Столичани стигнаха до триумфа с късен гол в 81-ата минута на Рани Кедира. 

Илия Груев записа 86 минути, като се показа на равнище, само че Унион Берлин бе по-активният тим на терена. Столичани сътвориха цели 17 голови положения, само че трябваше да чакат до самия край, с цел да съумеят да побеждават. 

През първото полувреме дуелът бе равносилен, като имаше благоприятни условия и пред двете порти, само че през втората част Унион Берлин натисна повече и откри дълготраен надзор върху противника си. Домакините се разписаха още в 55-а минута посредством Шералдо Бекер, само че попадението бе анулирано заради засада.

С тази победа Унион Берлин приключи на 4-а позиция с 62 пункта на сметката си, а Вердер Бремен финишира на 13-а позиция с актив от 36 точки.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР