Последните протести, за разлика от тези на майките на деца

...
Последните протести, за разлика от тези на майките на деца
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова: Последните протести нямат лидери и изпълними искания

Последните митинги, за разлика от тези на майките на деца с увреждания, нямат водачи и изпълними претенции . Това разгласи в изявление за предаването „ Тази неделя” по bTV шефът на кабинета на премиера Бойко Борисов – Румяна Бъчварова.
„ Майките имаха няколко души, които бяха излъчили, които идваха, преговаряха обясняваха, участваха в опитите да се реши този проблем. Сега няма такова водачество, няма претенции, които могат да бъдат задоволени. Какво значи митинг против високата цена на горивата, които обективно са спаднали доста, осезаемо са спаднали и какво се желае от държавното управление с изключение на неговата оставка?”, разяснява Бъчварова.
Според нея Валери Симеонов е просрочен с подаването на оставката поради обидните думи към протестиращите майки, само че счита, че самичък е взел решението да се отдръпна.
За дамата, която замести на вицепремиерския пост Симеонов – Марияна Николова, Бъчварова счита, че добре познава работата в кабинета и ще се оправи.
Относно рецензиите към кабинета, че непознатите вложения фрапантно са намалели през последните години шефът на кабинета на премиера разгласи: „ България не може да бъде атрактивна за вложителите, в случай че бъде политически нестабилна. Това е първото нещо, което всеки вложител гледа ”. По думите ѝ другите значими предпоставки за повече вложения са ясната посока за развиване, налозите и работната ръка.
За абсурда с жилището на финансовия министър Владислав Горанов тя сподели, че Горанов от дълго време е в политиката и би трябвало да знае какво може и какво не може да си разреши .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР