Последните поройни дъждове нанесоха сериозни щети на много от плажните

...
Последните поройни дъждове нанесоха сериозни щети на много от плажните
Коментари Харесай

Плажът в Крайморие е ликвидиран, морето погълна 1500 кубика пясък

Последните поройни дъждове нанесоха съществени вреди на доста от плаж ните линии по Южното ни Черноморие. Сериозно потърпевш е плаж ът в Крайморие , сподели концесионерът Николай Димитров пред Нова телевизия. 

Южната част на линията е прорязана от канализацията за дъждовна вода, а тръбата, която би трябвало да я води във вътрешността в морето, е излязла върху пясъка. 

„ След първите значителни превалявания на 11 януари тръбата за отклоняване на дъждовната вода беше разрушена. Тогава алармирах шефа на ВиК-Бургас, че оборудването е развалено и би трябвало да се ремонтира. Той изиска фотоси и аз изпратих. Опасявам се, че всеки идващ дъжд отнася пясъка в морето “, сподели Димитров.

„ Преди седмица бях тук с компания, с която считам да възстановя линията. Казаха ми, че над 1500 кубика пясък е отмит и е съвсем до входа на пристанището ”, добави той.

Концесионерът е изпратил писмо до общината и регионалната администрация, с цел да може казусът да бъде решен.  

От ВиК обявиха за Нова телевизия, че тръбата на плаж а в Крайморие не е тяхна.

„ Искам да възстановя линията, само че първо би трябвало да се ремонтира това оборудване. Иначе е безсмислено да върша каквото и да било “, сподели още Николай Димитров. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР