Последните няколко години бяха особено стресиращи за бъдещия крал на

...
Последните няколко години бяха особено стресиращи за бъдещия крал на
Коментари Харесай

Последиците от стреса: Ето защо принц Уилям престанал да се храни

Последните няколко години бяха изключително стресиращи за бъдещия крал на Англия - принц Уилям. Само за няколко години животът му напълно се промени - първо обичаният му брат принц Хари реши да напусне кралското семейство, а по-късно Уилям загуби поредно своите дядо и баба - принц Филип и кралица Елизабет II.

В последните седмици обаче в обект на разискване още веднъж се трансформира бомбастичното изявление пред Опра Уинфри, което дадоха Меган и Хари при раздялата си с кралското семейство. Въпреки че по-късно стана ясно, че то е много пресилено и цялостно с неистини, по времето на неговото лъчение Уилям безусловно се поболял. Шарлот Грифитс, основен редактор на Mail on Sunday хвърли светлина върху положението на Уилям по това време.

Според нейните думи, той безусловно престанал да се храни и потърсил усамотение.



“Чувам това от много време насам от доста разнообразни източници... в навечерието на изявлението с Опра, Уилям бил безусловно болен от терзание “, разкри Грифитс. “Той не се хранел несъмнено се е скрил от обществото. Той даже отишъл в кралска резиденция за известно време, с цел да се откъсне от света. Той просто е бил разрушен. "

Грифитс също акцентира поддръжката на Кейт Мидълтън за нейния брачен партньор по време на този тежък за него интервал. “Това, което правеше Кейт, беше да бъде до мъжа си. ” Журналистката добави, че макар че принцесата на Уелс има репутацията на свенлив човек, всичко демонстрира, че в сериозни моменти тя съумява да резервира хладнокръвие и да отстоява мястото си в кралското семейство.



По време на изявлението с Опра принц Хари и Меган Маркъл направиха поразителни изказвания, в това число разкритието на неназован член на кралското семейство, който слага под подозрение евентуалния цвят на кожата на нероденото им дете, Арчи. Дворецът Кенсингтън тогава не отговори на тези обвинявания.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР