Последните изследвания показват удивителните ползи за здравето от умерената консумация

...
Последните изследвания показват удивителните ползи за здравето от умерената консумация
Коментари Харесай

Този алкохол има неподозирани ползи за здравето

Последните проучвания демонстрират удивителните изгоди за здравето от умерената консумация на шампанско.

Пенливото вино съдържа потребни субстанции, удобни за положението на имунитета, паметта и здравето на сърцето.

Това е с помощта на съдържащата се в шампанско фенолна киселина, която по този начин визира невроните на мозъка, че има позитивен резултат върху пространствената ориентировка, възприемането на миризми и звуци предава Healthystyle. По този метод потреблението на шампанско в рационални количества може да бъде предварителна защита на сенилната деменция и да подтиква работата на мозъка.

Също по този начин ефервесцентната напитка способства за производството на азотен оксид в кръвта, което води до подсилване на стените на артериите и намалява кръвното налягане. Навлизането на шампанското в кръвта подтиква кръвообращението. Шампанското също по този начин понижава риска от формиране на кръвни съсиреци и заради това понижава риска от сърдечен удар.

В шампанското през 1999 година е открито високо наличие на полифеноли, което понижава кръвното налягане.

Освен това тази напитка благоприятства по-мощната и бърза ерекция. Шампанското усъвършенства качеството на половия живот и е по-малко калорично от елементарното вино.

Лекарите обаче припомнят, че макар всички потребни свойства шампанското не може да размени водата или сока за тялото./ Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР