Последните две години са всичко друго, но не и лесни

...
Последните две години са всичко друго, но не и лесни
Коментари Харесай

Тъжната новина, която Джеси Джей сподели

Последните две години са всичко друго, само че не и лесни за Джеси Джей . Миналата година тя се раздели с Чанинг Тейтъм, а тази здравословното ѝ положение не не беше по никакъв начин положително.
 Джеси Джей, болките в гърлото и мистериозното й заболяване
Джеси Джей и мистериозното й заболяване

И по кое време ще издаде нов албум

Проблемите за изпълнителката обаче не престават. В профила си в Instagram тя реши да показа с последвалите си, че е претърпяла импровизиран аборт. Джеси Джей написа, че през вчерашния ден сутринта е била доста разчувствана от идното си присъединяване в Лос Анджелис и си е мислела, че няма да може да се сдържи да не каже на публиката, че чака бебе.

Но няколко часа по-късно е трябвало да бъде на обзор при доктор, след който е схванала, че не се долавя сърдечния темп на бебето. И по този начин е схванала, че го е изгубила. След това не е знаела по какъв начин ще изкара присъединяване си.

Джеси Джей споделя още, че сега няма необикновен надзор над страстите си и може да съжали, че споделя всичко това. Но в този момент твърди, че желае да отиде на присъединяване и да извърши уговорката си. Не тъй като по този начин ще избяга от тъгата и тъгата, а тъй като пеенето ще ѝ помогне.

Пише още, че за последните две години е имала едвам две участия и има потребност от това да излезе на сцената и да пее. Започнала е да пее още от дребна, тъй като това ѝ носи наслада и изпълва душата ѝ. А взема решение да показа всичко това в Instagram, тъй като се познава и знае, че няма да издържи и ще приказва за случилото се и от сцената.

Но този метод на шерване ѝ се коства по-сигурен. Джеси Джей написа, че е решила да има бебе сама, тъй като постоянно е желала това, а и животът е къс. Знае, че доста дами по света са изпитали това, което в този момент тя изпитва и че е най-самотното възприятие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР