Последни данни за разпространението на коронавируса в България:Все още не

...
Последни данни за разпространението на коронавируса в България:Все още не
Коментари Харесай

ОБЗОР: Намериха още едно тяло на загинал в ада на АМ “Струма“, освободиха заместник областния управител на Пловдив

Последни данни за разпространяването на ковид в България:

Все още не е ясно по кое време ще се върнат всички възпитаници в учебно заведение. От МОН считат образователната година 2022-2023 може да стартира от 1 септември 2022 и да бъде съкратена лятната почивка, това съобщи просветителния министър Николай Денков.

Преговорите за сформиране на държавно управление с мандат на партия „ Продължаваме промяната “ продължиха и през днешния ден. Днес специалистите разговаряха в направленията „ Труд и обществени грижи “, „ Туризъм “, „ Национална сигурност “ и „ Спорт “.

Все повече имунизирани пловдивчани си поставят и трета доза от препаратите против COVID-19, сподели инспекция на TrafficNews.

Задържаха апаш в Пловдив. В сряда криминалистите почнали работа по постъпило известие за открадната хладилна витрина пред търговски обект на ул. „ Ландос “.

Мъж на 27 години с подправен документ за имунизация умря от Covid-19 в столичната УМБАЛ " Царица Йоанна - ИСУЛ ".

Задържаха трима с опиати при спецакция в Пловдив и региона. В ареста попаднал 20-годишен пловдивчанин, заловен с близо 10 грама синтетичен канабиноид.

Култовата рок група „ Диана Експрес” ще пее точно на Нова година на пл. " Стефан Стамболов " пред общината. Другата изненада за пловдивчани ще е появяването на Дарина Йотова – Дара, която ще отброи последните секунди на 2021 година и ще оповести настъпването на 2021 година

Българската организация по сигурност на храните удостовери ново огнище на птичи грип в област Пловдив. Заболяването е открито в стопанство с кеклици и яребици в землището на село Стряма, община Раковски, област Пловдив. Обектът попада в 3-км защитна зона на огнището, оповестено на 16.11.2021 година.

Съдът удостовери присъдата на малолетните убийци от Асеновград - Исмаил Асан и Митко Асенов. Върховният касационен съд даде на Исмаил 7 години и 10 месеца отнемане от независимост по обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Пловдив.

„ Утре евентуално ще излезем от тъмночоервената зона, което е радостна вест. Епидемиологична конюнктура се усъвършенства, както във връзка с инфектирани, приети в болница по този начин и смъртността “, това сподели на брифинг на здравните управляващи служебният министърът на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров.

Комисията за отбрана на потребителя стартират всеобщи инспекции на Черния петък.

Започна „ Дефиле на младото вино” в Пловдив.

Тежка злополука стана на пътя Враца - Козлодуй. Тир удари кола покрай село Алтимир малко преди 13 ч. В автомобила е пътувало семейство с дете.

Ботев направи 0:0 при гостуването си на Славия в 16-ия кръг от шампионата.

Софийската градска прокуратура задържа за 72 часа 28-годишния Л.П. по отношение на убийството на жена в столицата, и през днешния ден го притегли като обвинен.

Служебният министър председател Стефан Янев освободи заместител регионалния шеф на Пловдив Иванка Петкова, считано от 30 ноември, оповестиха от Министерски съвет.

Катастрофирал ТИР затвори пътя в Кресненското дефиле, заяви четец на TrafficNews . За благополучие водачът не е потърпевш. Инцидентът провокира съществени километрични опашки.

Бившият кмет на Калояново Георги Георгиев се появи в постройката на кметството, въоръжен с решението на Върховен административен съд и изиска да се върне в кабинета си. Полицаят, който охранява постройката обаче отхвърли да го допусне. Последва спор сред служителя на реда и някогашният заместител на Георгиев- Пламен Николов, който съобщи, че решението на съда би трябвало да се извърши.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР