Последни данни за разпространението на коронавирус в България. Прочетете още31-годишна

...
Последни данни за разпространението на коронавирус в България. Прочетете още31-годишна
Коментари Харесай

ОБЗОР: Последен ден на 47-то НС, жена загина при тежка катастрофа на АМ Тракия до Пловдив

Последни данни за разпространяването на ковид в България.
Прочетете още

31-годишна жена е в тежко положение след злополука на Коматевския възел.

Пътният отрасъл стопира с митингите. Ще търсят разговор със служебното държавно управление. Това заяви Стефан Чайков, ръководител на ББК.

Отмениха днешния парламентарен надзор със 194 гласа „ за " предлагането. Депутатите излязоха във почивка и в последния си работен ден и предстоящото разформироване на 47-то Народно заседание, парламентарните групи прочетоха последните си заявления от трибуната.

Изключително атрактивната грузинска шапка - папаха, кацна на главата на кмета Здравко Димитров, като специфичен подарък от грузинските участниците в Международния фолклорен фестивал.

Обединение с " ИТН " на Слави Трифонов и " Български напредък " на Стефан Янев ще търсят от Вътрешна македонска революционна организация за идващите предварителни парламентарни избори. От Има Такъв Народ обаче обявиха, че ще се яват независимо на изборите.

До края на август интерконекторът с Гърция би трябвало да има Акт 16, това съобщи на брифинг министър председателят Кирил Петков. По думите сега газовата връзка е с Акт 14, а компанията, която я построява е поела ангажимент до 4 седмици да се издаде до Акт 16.

Автобус от пловдивския градски траспорт е аварирал тази заран към 9:30 часа, до момента в който е изпълнявал курс по маршрута си. Рейсът е ръководен от 65-годишен лидер. Той се блъснал в лек автомобил. При злополуката са нанесени съществени материални вреди и по двете транспортни средства.

„ Инса ойл” са финализирали договорка за пазаруването на две бензиностанции от веригата на Веселин Марешки. В момента се договаря и за трети обект, обясниха от компанията на Георги Самуилов.

Руският дипломат в България Елена Митрофанова съобщи, че очака новото държавно управление да бъде по-прагматично.

Смолянчанин осъмна в полицейския арест за вандалска демонстрация в централна на Пловдив. Минути преди 4 часа през вчерашния ден в полицията постъпило известие, че юноша поврежда три улични лампи на пл. „ Стефан Стамболов “.

Децата до 6-годишна възраст в Пловдив няма да бъдат задължавани да носят маски. Това стана ясно от нова запод на РЗИ-Пловдив оповестена през днешния ден.

Председателят на групата на Българска социалистическа партия в Народното събрание Георги Свиленски ще съди Тошко Йорданов за клюка.

Три разнообразни състава на Върховния административен съд отхвърлиха с три свои решения от през днешния ден жалбите на „ Еврофутбол” ООД и „ Национална лотария” АД” срещу решения на Държавната комисия по хазарта (ДКХ) за използване на насилствена административна мярка – дефинитивно лишаване на притежаваните лицензи. Върховните магистрати анулират като неправилни решения на Административен съд София – град.

Тодор Неделев към този момент ще може да тренира. Капитанът на Ботев се чака да се завърне в игра през ноември.

Тежка злополука с жертва стана през днешния ден на Автомагистрала Тракия покрай Пловдив. Още двама души бяха ранени.

Ботев се завърна след отпадането си от евротурнирите от Кипър. Треньорът Азрудин Валентич напусна поста си и ще бъде консултант на притежателя Зингаревич. Треньор на отбора ще бъде Артур Ованесян.

Обвиняемите братя за убийството в Еница остават за непрекъснато в ареста.

Марица (Пловдив) ще разчита на диагонала Ива Дудова и през сезон 2022/2023.

Верижна злополука с 12 коли стана на Автомагистрала Тракия до Нови хан. Трима души бяха леко ранени, а злополуката провокира километрична опашка на излизане от София.

Военен арсенал изплува в региона на мидения плаж край Арапя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР