Последната тренировка на Майк Тайсън не се хареса добре на

...
Последната тренировка на Майк Тайсън не се хареса добре на
Коментари Харесай

Феновете на бокса се страхуват, че 57-годишният Майк Тайсън е „на път да припадне“ по време на тренировка

Последната подготовка на Майк Тайсън не се хареса добре на почитателите, които се опасяваха, че легендата наподобява е на ръба на „ прекосяването “ до момента в който подвига тежести.

Боксовата икона Тайсън се завръща на кръга на 20 юли за борба против сензацията в обществените медии Джейк Пол на 80 000-местния стадион AT&T, дом на Далас Каубойс. Официалният набор от правила за дуела сега не е явен, защото Тайсън не се е бил професионално от съвсем две десетилетия, само че се схваща, че и двамата няма да носят шапки на кръга.

Тайсън към този момент е почнал да тренира за борба, макар че остават четири месеца и той показва силата си на 57-годишна възраст, като прави коремни преси с съвсем цялостен куп тежести на кабелна машина. „ Железният Майк “ изглеждаше отпаднал в края на своя сет и отпусна глава на пейката зад себе си.

Един коментар гласеше: „ Това не е супер човешка мощ. Моят човек наподобява по този начин, като че ли е на път да припадне след този въжен превоз. " Втори консуматор разяснява: „ Братчетата са на път...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР