Последната страна в Европа, в която волейболните първенства за мъже

...
Последната страна в Европа, в която волейболните първенства за мъже
Коментари Харесай

Беларус капитулира пред коронавируса, но не обяви шампиони

Последната страна в Европа, в която волейболните шампионати за мъже и дами единствено краткотрайно бяха прекратени - Беларус, също капитулира пред ковид. Изпълнителният комитет на Беларуската федерация по волейбол (БФВ) реши на свое съвещание през вчерашния ден да бъде разгласен завършек на шампионатите поради пандемията от COVID-19.
 23-има хокеисти от беларуски тим инфектирани с ковид
До в този момент към момента имаше съмнения по този въпрос, като съществуваше и вид шампионатите да бъдат продължени. Състезанията бяха прекратени първо до 6 април, когато изпълнителният комитет на БФВ трябваше да реши дали да ги удължи. Присъдата беше отсрочена за две седмици.
 Отбор от Беларус подаде поръчка за съветската Суперлига при дамите
Резултатът от извършената през вчерашния ден среща е решение за преустановяване на шампионатите. Но без да се дефинират първенци. Все още, има възможност да се вземе решение за разиграване на медалите, само че на по-късен стадий, преди началото на идващия сезон. Възможен вид е през есента да бъдат избрани първенци и надлежно представителите на Беларус в европейските клубни шампионати.  Беларус удължи прекъсване на волейболните шампионатите до 20 април
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР