Последната среща от 14-я кръг в efbet Лига противопоставя Арда

...
Последната среща от 14-я кръг в efbet Лига противопоставя Арда
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арда - Лудогорец

Последната среща от 14-я кръг в efbet Лига опълчва Арда и Лудогорец от 19:00ч. Арда е една от приятните изненади през актуалната акция. Александър Тунев проповядва доста добър футбол и за това доказателство е мястото на тима в таблицата. Арда заема 6-то място с 22 точки и е доста покрай водещите клубове. Тимът беше в серия от 5 следващи победи, само че Славия постави завършек на нея откакто победи тима от Кърджали с 1:0 в София. Тунчев и компания обаче са подготвени за изненада против Лудогорец.

" Орлите " имат тежката задача да комбинират родното състезание с мачове в Европа, а това не е по никакъв начин лесна задача. Въпреки това Лудогорец е четвърти с 23 точки и най-вече маркирани голове - 30. " Орлите " са и с два мача по-малко.

Атаката на Ивайло Петев работи и точно това ще е разкковничето в днешната среща. Разградчани не отделят взор от върха и победа през днешния ден е наложителна, изключително след неверната стъпка на Локомотив Пловдив. Срещата гледайте онлайн тук: Стартови сформира:Арда: Господинов, Сако, Крачунов, Тунгара, Стойчев, Йорданов, Лозев, Цонев, Тилев, Котев, ИвановЛудогорец: Слуга, Недялков, Пиотровски, Рик Джонатан, Клод Гонсалвеш, Шуаир, Фон Витри, Идалго, Сундберг, Руан
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР