Последната седмица около Андреа новините не стихват. Първо тя сама

...
Последната седмица около Андреа новините не стихват. Първо тя сама
Коментари Харесай

Провокация, скандал и висока цена: Андреа отбеляза 15 г. на сцената по странен начин

Последната седмица към Андреа новините не стихват. Първо тя сама забърка скандал, в който упрекна колежката си Цветелина Янева, че не ѝ пука за татко ѝ след история, която почтено казано не разбрахме изключително добре.

Виж още: Последна отмора преди здрава работа: Алекс Енева събра погледите в Тоскана със секси тяло 

После обаче Андреа означи значимо събитие в живота си - 15 години на сцената. Направи го със фотография от хотел в Париж, на която предизвика със секси облекло, нашийник и белезници. " Благодаря на всички за поддръжката и силата с която ме зареждахте непрекъснато! Обичам ви ", написа тя.

Виж още: Дни преди старта на " Игри на волята ": Какво се случва с най-колоритните участници от втори сезон 

Но истината е, че пътят в никакъв случай не е елементарен и в това добре се е убедила Андреа. " Oтcтрaни мoжe дa изглeждaм кaтo чoвeк, кoйтo прaви кaквoтo cи иcкa. Или кaтo чoвeк, кoйтo ce държи кaктo cи иcкa. Мoжe дa изглeждaм aрoгaнтнa. Вcякaквa мoжe дa изглeждaм. Нo иcтинaтa e, чe cвoбoдaтa имa мнoгo виcoкa цeнa и aз cъм cключилa дoгoвoр cъc ceбe cи дa я плaщaм. И я плaщaм. И нe ce oплaквaм ”, написа тя в Instagram.

Виж още: От всичко в огромни дози: Работа, почивки и луда обич за Михаела Филева през лято 2021 

Така и не излиза наяве какво засяга певицата, само че сме склонни да се съгласим поради обстоятелството, че всеки от нас в последна сметка е стопанин на ориста си. 

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР