Последната песен на брюнетката не можа да пожъне кой знае

...
Последната песен на брюнетката не можа да пожъне кой знае
Коментари Харесай

Емануела лети към дъното без участия,новият й клип - провал, въпреки овцата

Последната ария на брюнетката не можа да пожъне кой знае какъв брой огромен триумф. Както доста медии разтръбиха, звездата на " Пайнер " се е бръкнала с 200 лв. хонорар за една овца.

Чифтокопитното взе участие в последния й клип, само че даже това не можа да притегли задоволително внимание. Дивата очевидно е в суматоха, тъй като въпреки всичко на плещите й лежат две деца. Още преди време из общественото пространство се разтръби, че звездата прави какво ли не за повече участия, само че без необикновен триумф, написа Блиц.

Преди няколко години се подвигна огромен звук към парчето на Емануела " Ром пом пом " поради което бе упрекната в кражба от колежката си Алисия. Двете подвигнаха във въздуха музикалната компания, към която работеха дружно, само че уви даже това не оказа помощ на фолкаджийката. В медийното пространство преди време пък персонално самата Емануела си призна, че си пада по богати мъже. Тя бе споделила през почитатели, познати, почитатели и сътрудници по какъв начин да разпознаят същинския тузар от менте богаташа. Певицата всекидневно затвърждава, че е подготвена да премине доста граници, с цел да си обезпечи нужния стандарт на живот, без да се интересува какво потъпква.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР