Последната лидерска среща бе много положителна стъпка към разбирателство между

...
Последната лидерска среща бе много положителна стъпка към разбирателство между
Коментари Харесай

Комитова: Претенции за лидерство много, но когато трябва да се разговаря - бягат

Последната лидерска среща бе доста позитивна стъпка към съгласие сред партиите. Корнелия Нинова е единствената, която предложи нов метод - да предложения водачите на партиите, което беше доста скъпо, доста значимо. Това съобщи депутатът от “Български възход” Виолета Комитова в ефира на Нова телевизия.

``Считам, че тези лидерски срещи би трябвало да се трансфорат в традиция”, добави Комитова.

“Претенции за водачество доста, само че когато би трябвало да се беседва - бягат. А там би трябвало и кураж, и смелост”, разясни депутатът.

“Ако партиите не са подготвени на съдружно партньорство, те в никакъв случай не могат да реализират единодушие за обикновено българско правителство”, посочи още тя.

По думите й в декларацията на ``Продължаваме промяната``, които получиха втория мандат за сформиране на държавно управление, е имало прекалено много наранени точки, измежду които и разграничителни линии. Тя смята, че алените линии би трябвало да се дават на партията, само че да не бъдат обсъждани по време на диалозите за сформиране на държавно управление. “На договарянията би трябвало да се приказва единствено за това, което ни сплотява. Иначе в никакъв случай няма да се сформира правителство”, безапелационна беше тя.

Предстои среща на изпълнителния съвет на “Български възход”, на която ще се разиска представянето им на предварителните парламентарни избори.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР