Последната колекция на марката представлява нов прочит на стила, утвърден

...
Последната колекция на марката представлява нов прочит на стила, утвърден
Коментари Харесай

Спортен стил без компромиси от Tommy Hilfiger - slava.bg

Последната сбирка на марката съставлява нов прочит на стила, одобрен през 35-годишната история на Tommy Hilfiger.

Независимо дали избирате да спортувате любителски, професионално, или единствено с цел да свалите ненужните килограми за лятото, качественото спортно облекло е наложителен детайл в подготвителните стратегии на всекиго.

Особено в този момент, когато в света на фитнеса има изцяло нови правила за сигурност, би трябвало да сме сигурни, че можем да разчитаме на облеклото си да бъде наш правилен сателит през цялата подготовка.

Затова и новата сбирка на Tommy Sport залага на новаторски материи, които подсигуряват комфорта ни, без значение по какъв начин сме решили да се раздвижим този път.

Моделите са по едно и също време водоустойчиви, проветриви и дишащи. За да обезпечат всички тези качества на облеклата си, от марката са основали няколко тъкани, особено за тази сбирка. Например Polygiene® е анти-бактериална материя, която прави тренировките ни по-безопасни – фактор, който в този момент оценяваме повече от всеки път. HerMin® Weave Tech пък съставлява специфичен дишащ и водоустойчив памук, виновен за приятната на досег тъкан.

Тренирайте с убеденост, тъй като безконечният проблем с изпотяването, което скапва визията ни, пък е решен от материята TH Cool miDori, която извлича влагата от тялото и предотвратява неприятния резултат на тренировката върху външния ни тип.

Дизайнерите на марката са се погрижили техните модели да пасват добре на всяка фигура, благодарение на специфичната stretch технология. С нея облеклата могат да се разтягат по едно и също време в четири направления, тъй че да обезпечават съвършено улеснение при всяко придвижване на тялото.

Макар и стилът на моделите да е въодушевен от ретро класиките, сбирката съвършено се вписва в последните трендове.

Облечете се в ярките принтове, които постоянно са на мода през топлите сезони, и мотивацията ви за подготовка незабавно ще се появи.

Моделите от сбирката можете да намерите в Paradise Center – побързайте, тъй като в този момент можете да се възползвате от 50% понижение.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР