Последен шанс да се включите в томболата за чисто новия

...
Последен шанс да се включите в томболата за чисто новия
Коментари Харесай

Кола подарък и мега купон с Криско, Тита и Ицо Хазарта на Хелоуин в Grand Mall

Последен късмет да се включите в томболата за чисто новия Volkswagen Up! Тегленето е минути преди началото на най-мощния концерт във Варна на 31 октомври

Всеки ден до 31 октомври е значим за посетителите на най-големия търговски център във Варна. Това са последните дни, в които можете да се включите в извънредната игра на Grand Mall преди огромния ваучър за Хелоуин! На 31 октомври в най-популярния търговски център в морската столица тъкмо в 19:00 ще бъде изтеглено името на щастливеца, който ще получи чисто нов Volkswagen Up! Всеки може да го има, в случай че попълни и пусне в урната на Информационния щанд ваучър от играта „ Големите вършат огромни дарове “. Подробности за играта открийте във Facebook страницата www.facebook.com/GrandMallVarna/ . Побързайте, колата чака новия си притежател единствено след 3 дни!

Името на късметлията ще бъде изтеглено всред всички, присъединили се в играта с попълнени талони, в наличието на нотариус Калоян Иванов. Това е трети подред автомобил, който навлезлият в своята десета година Grand Mall подарява с общителното подпомагане на Автотрейд ЕООД.

Тегленето ще постави началото на бурно Хелоуин празненство, в което ритъмът ще диктуват безспорните любимци Тита, Криско и Ицо Хазарта.



Дегизировката си за празника на страшилищата можете да довършите следобеда от 16:00 в ателиетата за грим на втория етаж в Grand Mall, където театрални художници ще ви преобразят до неразбираемост.



Участниците в страховитото забавление ще могат да заредят сила за празника в хитовите заведения в мола. Екзотичният интериор на „ Massa Kitchen “ би побрал и най-грандиозното празненство. Заведението разполага с близо 500 места, а кухнята е известна в морската столица със своя театър онлайн. Нови кулинарни оферти за есента притеглят вниманието в „ Godzila “. Вкусното ядене там става в компанията на луксозен аквариум, където плуват риби папагал, мини акула и тигров склон. Богато многообразие оферират „ BMS Българска кухня “, средиземноморска кухня „ Оla “, морските блага на „ Nemo “, азиатската храна Thank Long Asia. Почитателите на бургери, сандвичии бързи решения могат да избират сред McDonalds, Subway, Hesburger, Le Chef, пилешките класики в KFC или Chicken King, салатите и ястията на Market или креативна пица в Pizza Lab. Най-голямото от кафетата -„ Marmalad World “, е фамозно със своите истински сладоледи и изтънчени торти, само че предлага още и пица и ястия в италиански жанр. Свой почерк във вкуснотиите и положителното кафе имат Bakery, Café Café, Noa Café. Здравословни храни и сокове чакат насочените към новата естествена вълна в So Fresh, а ядки и ориенталски сладки смъкват всички ограничавания пред калориите в Nuts & More.



За наслада на посетителите обичаният търговски център е освежен и предлага нови прекарвания и ново равнище на комфорт в най-големия фуд корт във Варна и един от най-големите в България.



Обстановката на втория етаж в Grand Mall е коренно актуализирана, на всички места ни посреща цветна атмосфера. Елегантните нови маси и актуалните авангардни столове карат посетителите да се усещат елитарна част от модерния градски жанр, а акценти като кръглата маса с маслинено дърво са първокласните оазиси измежду морето от заведения. В случай, че се увлечете доста в шопинга и вкусните оферти, и се окаже, че телефонът или таблетът ви има потребност от зареждане, новите зарядни станции са на ваше разположение, гратис.



Повече за идните събития и настоящите оферти в Grand Mall търсете във Facebook страницата www.facebook.com/GrandMallVarna и в уеб страницата на Grand Mall www.grandmall-varna.com .

*публикация

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР