Последен ден преди пълнолунието. Коефициент за успешност на деня –

...
Последен ден преди пълнолунието. Коефициент за успешност на деня –
Коментари Харесай

Време за веселие, празнуване, флиртуване, приятелски и любовни срещи

Последен ден преди пълнолунието. Коефициент за успешност на деня – 40%

Луна в Лъв – положителна, 14 лунен ден – положителен, 15 лунен ден – отрицателен

Влиянията на деня са разнородни, в някои моменти спорни, тъй че съчетавайте нещата и следете часовете, за които се отнася информацията, от по кое време до по кое време важи.

Слънцето е в секстил с Уран, а Венера съвпад със Сатурн – ускорява се интереса към всичко ново и автентично, пробужда се вдъхновението, креативното начало. Ако желаете да преодолеете някои вътрешни ограничавания в живота си, в този момент е времето, когато това може да стане елементарно и удобно. Влиянието обгръща и идващите дни.

Луната е в символ Лъв до 16:48ч на 19 февруари.

Енергията е в разгара си. Намерете и почтено приложение посредством творчество, посредством ентусиазъм на близките, посредством нови мощни планове, посредством кокетничене. Настроението е приповдигнато. Делата се отдават в този момент с лекост. Време за забавление, празнуване, кокетничене, другарски и любовни срещи. (съобразено с лунния ден). Помнете: „ По облеклата посрещат!” Сега хората отдават огромно значение на външния тип. Бъдете на висота, в случай че желаете да се харесате. Контролирайте желанието да командвате, не се поддавайте на раздразнението.

Луната в Лъв кара да "пее " цялата кръвоносна система. Сега тя е доста по-активна, в сравнение с в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да "се раздвижи " малко. Уязвими са очите, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през това време.

Продължава 14 лунен ден до 16:35ч на 18 февруари (от 15:21ч на 17 февруари)

Сънищата (неделя с/у понеделник) нямат никакво значение.

Денят носи скрито познание, обвързван е с източниците на информация. Благоприятно за креативна работа, изобретателни задания, които се нуждаят от волеви подтик. Подходящо е за взаимоотношение с обществеността, срещи, предоставяне на дарове, правене на проекти, осъществяване на стратегически сесии, контакти с чужденци, специалисти.

Време за неизменност, увереност, интензивност. Лунният ден носи мощна сила, постарайте се да я насочите към съзидателни цели. Ако желаете нещо да измененията, в този момент е моментът. Хубаво е да се стартира ново дело. Подходящо за решение на финансови въпроси, за покупки на недвижима благосъстоятелност. Съдебните каузи минават сполучливо. Прекрасен ден за промяна на ситуацията, пътешестване.

Полезна е всякаква физическа работа. Можете да се занимавате с значими битови каузи, домакинска работа, всевъзможен тип ремонт и строителство. Добре е енергийно да почистите къщата и работното пространство.

Хубаво е да се съзерцава водата, небето или просто линията на хоризонта.

Избягвайте горчиво и сладко, само че може солена храна, орехи, бадеми. Подходящо е за изсъхнало недояждане (без течности). Ако се появи стомашно-чревно заболяване, значи, че вървите по неверен път. Уязвима е и ендокринната система, както и кожата. Да не се стискат пъпки, да не се вършат операции с брадавици, циреи. Също по този начин е уязвима душeвността и е допустимо да има смяна в настроението, постоянно без причина.

Следва 15 лунен ден от 16:35ч на 18 февруари до 17:52ч на 19 февруари.

Сатанински ден. В този лунен ден към този момент се откажете от всичко значимо. Характерна е прочувствена възбудимост, податливост към недомислени действия. Може да се засилят страховете, уплахите, натрапчивите положения. Към получаваната информация се отнасяйте деликатно. По опция отделете време на себе си и на своите близки. Нараства вероятността от контузии, произшествия и хранителни отравяния. За бизнеса е неподходящ ден. Отложете всичко обвързвано с парите, вероятни са загуби, измами. В връзките с сътрудници, началници, други, могат да зародят спорове. Постарайте се да не усложнявате нещата и всичко да решите по кротичък път. Въздържайте се от интимни връзки.

Подстригването е добре да се отсрочи за целия ден.

Сънищата (понеделник с/у вторник) - Може да сънувате кошмари, на които не би трябвало да обръщате внимание.

5 безоблачен ден е отдаден на Благодетелния свят

Ден на смирението, подчинението, служенето и осъществяване на своя дълг. Не би трябвало да се нарушава хармонията в него. Благоприятно е мълчанието. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не би трябвало да има спорове, в случай че се скарате, дълго време ще останете по този начин, по тази причина проявявайте схващане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР