Посланията в сънищата ни не са случайни и това се

...
Посланията в сънищата ни не са случайни и това се
Коментари Харесай

Вижте кои сънища могат да предсказват смъртта

Посланията в сънищата ни не са инцидентни и това се потвърждава от многочислените разбори на психолозите, почнали с проучванията на Зигмунд Фройд. Дори Библията признава смисъла на сънищата за предсказание на бъдещи събития, като показва, че ангел господен се е явил на Мария, с цел да ѝ заяви, че ще роди Божия наследник.

Сънуването е единственият развой, който свързва несъзнателната част на мозъка с разсъдъка, без да е нужна спомагателна интервенция.

Символите в съня може и би трябвало да се поясняват, защото подсъзнанието ни се пробва да ни съобщи информация, която съзнанието ни не вижда или потиска.

Сънят може да ни предскаже и приближаваща гибел

 Цезар

Преди да бъде погубен по време на театрална режисура, президентът Ейбрахам Линкълн е сънувал, че лежи в Божи гроб. Наполеон и Хитлер също са имали оракулски сънища, в които се виждали като завоеватели.

Съпругата на Цезар – Корнелия, е сънувала неговото ликвидиране часове, преди римлянинът да бъде атакуван и погубен с 23 ножа от своите съперници в Сената. Корнелия е сънувала убийството на мъжа си тъкмо по този начин, както се е случило в действителността.

Когато сънувате и изпитвате мощна паника на сън, наложително потърсете връзка сред сънуваното и действителността. Не е наложително, че нещо неприятно ще ви се случи, само че паниката може да ви предизвестява за заплаха, пред която сте изправени, а не забелязвате.

Особено повтарящите сънища са знак, че игнорирате действителна опасност, на която наложително би трябвало да обърнете внимание.

Най-ясният знак, че би трябвало да бъдете деликатни, е повята на огън в съня. Добре запомнете по какъв начин реагирате, в случай че се борите с пожар или се изправени пред буря в съня си. Така подсъзнанието ви демонстрира какво би трябвало да бъде държанието ви в действителността, с цел да се справите с заплахата.

През Средновековието в Западна Европа сънищата са се считали за послания от Сатаната, а тълкуването им се смятало за магьосничество и било неразрешено. На Изток обаче на сънищата се гледало като божествена мощ и даже издигнали фетиш към Бога на съня.

 Сънища предсказват гибелта

В Месопотамия почитали двама богове – настойници на сънищата – Набу за мъдрите и спокойни сънища и Гилгамеш за кошмарите. Чрез пояснение на знаците се гадаело какво бъдеще следва.

Древните египтяни считали, че сънищата са предизвестие от боговете. Когато да вземем за пример насън се яви господ Серапис, който би кьорав и неподвижен, това било знак, че скоро ще се боледува.

Първият съновник е формиран от римския предсказател Артемидорус, който събира и анализирал близо 3000 съновидения и стига до заключението, че множеството от тях са с оракулски темперамент и ни предават значима информация.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР