Посланикът на Украйна в заяви, че Роджър Уотърс е поредната

...
Посланикът на Украйна в заяви, че Роджър Уотърс е поредната
Коментари Харесай

Украинският представител в ООН нарече Роджър Уотърс „поредната тухла в стената“

Посланикът на Украйна в съобщи, че Роджър Уотърс е „ следващата тухла в стената “ на съветската агитация. Острият коментар  направи на  вчерашното съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации по отношение на доставката на оръжия за Украйна,  като съобщи: " Колко е тъжно за някогашните му почитатели да видят по какъв начин той приема ролята на " още една тухла в стената " - стената на съветската дезинформация и агитация. 

Изказването на Кислиця бе тъкмо по-късно на съоснователя на Пинк Флойд Роджър Уотърс, който бе поканен да се изкажа през днешния ден пред Съвета за сигурност на организацията от Русия. Той съобщи, съветската инвазия в Украйна е " противозаконна ". В същото време Уотърс добави, че съгласно него тя е била предизвикана, като призова за преустановяване на огъня.

Тези дни се развихри самобитна борба в обществените мрежи сред Уотърс и някогашния му сътрудник от групата Дейвид Гилмор и брачната половинка му, писателката Поли Самсън. Тя бе вследствие на отрицателните мнения от страна на Уотърс към благотворителния сингъл, написан за да събере средства за филантропични благотворителни организации, работещи в помощ на засегнатите от войната.

Тонът на разменените реплики бе много изострен и даже се стигна до туит, в който Гилмор и брачната половинка му нарекоха Уотърс „ апологет на Путин “ още - „ лъжовен, граблив, двуличен, избягващ налози, говорещ, женомразец, болен от злоба, мегаломан “.

В отговор Уотърс излезе с изказване, че опровергава напълно сходни изказвания и те са „ подстрекаващи и извънредно неточни “.

Друга вест също разгневи почитателите на Пинк Флойд - от пуликация в от вчера  стана ясно, че Роджър Уотърс скрито презаписва албума на Пинк Флойд The Dark Side of the Moon,  тъй като  „ не задоволително хора ” са разбрали „ защо става въпрос ” и какво е желал да каже. 

Според изданието Уотърс работи по плана без присъединяване или знанието на членовете на Pink Floyd Дейвид Гилмор и Ник Мейсън.  Планираното за март " грандиозно стартиране винил “ се отсрочва за май, защото музикантът към момента не е подготвен и има още работа по записите и продукцията.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР